1. Welcome to Green Bay Packers NFL Football Forum & Community!

    Packer Forum is one of the largest online communities for the Green Bay Packers. You are currently viewing our community forums as a guest user.

    Sign Up or

    Having an account grants you additional privileges, such as creating and participating in discussions. Furthermore, we hide most of the ads once you register as a member!
    Dismiss Notice

Packer Video problems

Discussion in 'Packer Fan Forum' started by packerfan22, Jun 19, 2008.

  1. packerfan22

    packerfan22 Cheesehead

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    42
    Ratings:
    +0
    Is anyone else having problems viewing videos on the site. I've been putting up with it for most of the off season. The video will start and after about 10 seconds have to rebuff...and then start again. Sometimes the video will just randomly just stop and I have to restart from the beginning. And it does this for all videos not just the longer ones. I am using mozilla fire fox on a computer with windows vista so I think that might have something to do with it. Anyone have idea's on why this is happening and how to fix it?
     
  2. tromadz

    tromadz Cheesehead

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Messages:
    1,000
    Ratings:
    +3
    It works fine for me, but I haven't checked a video in about a week.
     
  3. packerfan22

    packerfan22 Cheesehead

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    42
    Ratings:
    +0
    Its been happening since January so its by no means a new problem...and its really starting to annoy me I'm now on my 10 restart of Arods interview yesterday. If I can't finish it this time then I am going to go to bed, he will be waiting to be watched tomorrow.
     
  4. tromadz

    tromadz Cheesehead

    Joined:
    Aug 15, 2005
    Messages:
    1,000
    Ratings:
    +3
    I use firefox, have all the updates(to my knowledge),etc...

    Maybe its your web browser? Can we get the computer nerds in here? Zero, I'm looking in your direction.
     
  5. packerfan22

    packerfan22 Cheesehead

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    42
    Ratings:
    +0
    I use firefox also and just updated my flash player about two hours ago.
     
  6. arrowgargantuan

    arrowgargantuan Cheesehead

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    3,645
    Ratings:
    +4
    works fine for me, i use firefox too.

    no vista here though, maybe vista is gay?
     
  7. packerfan22

    packerfan22 Cheesehead

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    42
    Ratings:
    +0
    I don't know I just wish I could get this to work. I think I am going to try watching them in internet explorer and seeing what happens but...I HATE ie.
     
  8. longtimefan

    longtimefan Super Moderator Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Mar 6, 2005
    Messages:
    17,836
    Ratings:
    +3,483
    internet connection? broadband, phone line, or?

    Change anything recently in that area?

    If not try to uninstall firefox, then re-install it..dont uninstall it until you have the recent file downloaded.

    if that still doesnt work, unplug your internet connection, reboot and then plug it back in

    those are easy steps to work on right now that MIGHT help
     
  9. Pack93z

    Pack93z You retired too? .... Not me. I'm in my prime

    Joined:
    Aug 1, 2005
    Messages:
    4,855
    Ratings:
    +22
    On Vista you have to manually install the flash player for firefox.. it is Microsoft's little fu to firefox.. alot of the tools have to be manually installed.

    We are running 3 Vista machines here, two wanted firefox instead of IE and both had the same issue. Running Vista Ultimate..

    A pain in the arse.
     
  10. packerfan22

    packerfan22 Cheesehead

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    42
    Ratings:
    +0
    I did the manual install the first time and then the update installed its self(I was shocked). I am on DSL and have been for about a year, and I never download the vids I try and watch them directly off the site. And I have power cycled the modem many times and it never helps. And I doubt its a bandwith issue also because sometimes I try to do this with out anything else open and it still won't work right. I am so sick and tired of the video's stopping and having to resume from the beginning...thankfully you can fastfoward though what you have already seen but then you have to wait about 5-10 minutes for it to rebuff and it still will stop about 3 minutes later.

    I used to have a problem pausing video, if I left a video paused for two long it would restart from the beginning(usually after about 3 minutes). This got fixed last night in the update that flash had me install and I was hopeing it would fix all issues but it hasn't.

    Could this be happening because my Acrobat Reader isn't up to date...I know that sounds nuts because thats used mainly for reading pdf files but thats the only other thing I could think of.
     
  11. IronMan

    IronMan Cheesehead

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    3,087
    Ratings:
    +8
    http://www.youtube.com/watch?v=_uZ5PXdwqZU
     

Share This Page