1. Welcome to Green Bay Packers NFL Football Forum & Community!
    Packer Forum is one of the largest online communities for the Green Bay Packers.

    You are currently viewing our community forums as a guest user.

    Sign Up or

    Having an account grants you additional privileges, such as creating and participating in discussions. Furthermore, we hide most of the ads once you register as a member!
  2. Big Announcement Coming for 2015 Football Season!!

    Be on the look out for a big Packer Forum announcement when the schedule is released. Full details coming soon...

Games not working for me

Discussion in 'Forum Feedback & Suggestions' started by longtimefan, Feb 19, 2010.

  1. longtimefan

    longtimefan Super Moderator Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Mar 6, 2005
    Messages:
    16,659
    Ratings:
    +2,966
    Casino games...

    The page acts like it will load, but it stalls.

    [​IMG]



    that is what is on my page as it is loading..
     
  2. longtimefan

    longtimefan Super Moderator Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Mar 6, 2005
    Messages:
    16,659
    Ratings:
    +2,966
  3. robdog

    robdog Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    2,354
    Ratings:
    +305
    Sorry just noticed this post.

    I will look into the games and maybe take off the twitter counter. It seems to lag and cause problems for a few people.
     
  4. robdog

    robdog Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    2,354
    Ratings:
    +305
    Okay, the casino is all fixed up.

    There was a problem with the vbAdvanced integrations around the site and it messing up the calls the games were making.

    Anyways, it is all good, enjoy playing your games. :)
     
  5. Kitten

    Kitten Feline Cheesehead Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    5,090
    Ratings:
    +1,427
    Question about the arcade games. None of the games I've played so far are recording my scores (Tetris, Pacman...) and I killed the high score in Tetris 3 times! After I'm done playing the game, it takes me back to the Forum home page. I've tried adding the game to my favs... Why is it doing that?

    Hope I'm posting this in the right thread, I saw this one and posted here instead of starting up a new one. Also a huge purr for having the arcade, I'll love it whether it records my scores or not, I'm just a little Tetris freak over here.
     
  6. Mushroom

    Mushroom Packer Owner/Shareholder

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    656
    Ratings:
    +105
    I hope you dont have your eye on the "King (queen) of the Arcade" title.
    Took me all day at work to achieve some of those scores :)
     
  7. Kitten

    Kitten Feline Cheesehead Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    5,090
    Ratings:
    +1,427
    Never! I'm not all that good, just Tetris! That high score wasn't yours, some other dude, so no worries! But I would be honored to give you some competition up in there! :duel:
     
  8. Mushroom

    Mushroom Packer Owner/Shareholder

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    656
    Ratings:
    +105
    Duck Hunt is the funnest.
    I had Tetris on a old cell phone once that I would play at work between jobs. I had a game going with 133,000 lines before I switched phones. I played the same game for over 9 months, lol...
     
  9. robdog

    robdog Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    2,354
    Ratings:
    +305
    Ok, so false alarm on the arcade problem?
     
  10. Kitten

    Kitten Feline Cheesehead Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    5,090
    Ratings:
    +1,427
    Nope, still not recording my scores. It may be working for others or I may be having issues. :(
     
  11. robdog

    robdog Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    2,354
    Ratings:
    +305
    Gotcha. I will be looking into this. I think there is an upgrade to the arcade system as a whole that I will check out.

    Is it 1 particular game or is it all games?
     
  12. Kitten

    Kitten Feline Cheesehead Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    5,090
    Ratings:
    +1,427
    Thanks! It happened with every game I've tried so far. After "game over" screen, it goes to "submitting" and then right to the Forum home page where I have to reload the arcade page. There is no record of my scores or me having played at all. Really weird, but thank you for looking into it! It's no biggie really!
     
  13. Kitten

    Kitten Feline Cheesehead Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    5,090
    Ratings:
    +1,427
    THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!! It's working now!!! I got a 115K/ level 15 score in Tetris, I was still going when I freakin sneezed and in a blink of an eye.... all was lost! Word to Mushroom, it appears all the high scores have been reset with the upgrade so you have to be re-crowned King of the Arcade! Games and features look awesome in there, come play with me!!! Thanks again for fixing it!!! :)
     
  14. robdog

    robdog Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    2,354
    Ratings:
    +305
    I am going to be adding a TON more games. I just have to go through them and avoid the crappy ones haha.

    Either way, glad everything is working again. :)
     
  15. longtimefan

    longtimefan Super Moderator Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Mar 6, 2005
    Messages:
    16,659
    Ratings:
    +2,966

    cheater

    :bye::queen:
     

Share This Page