1. Welcome to Green Bay Packers NFL Football Forum & Community!
    Packer Forum is one of the largest online communities for the Green Bay Packers.

    You are currently viewing our community forums as a guest user.

    Sign Up or

    Having an account grants you additional privileges, such as creating and participating in discussions. Furthermore, we hide most of the ads once you register as a member!
    Dismiss Notice

*ROB* Posts on Threads out of sequence

Discussion in 'Forum Feedback & Suggestions' started by aaronqb, Sep 25, 2010.

  1. aaronqb

    aaronqb Cheesehead

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    583
    Ratings:
    +73
    Is it just me or are other people seeing that posts are out of sequence? It is 8:30PM here on 9/25 and some of the postings are showing as 9/26. I just quoted someone else's post and mine shows up before his.
     
  2. Kitten

    Kitten Feline Cheesehead Staff Member Super Moderator

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    5,095
    Ratings:
    +1,429
    Unless we are both caught up in some kind of temporal time vortex, it's not just you. The time on the board is off, I noticed it late this morning and had to adjust my time to some God forsaken place to compensate. I think posts are showing up weird as a result. I blame Favre for this, fully accountable.
     
  3. chucknorris101

    chucknorris101 Cheesehead

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Messages:
    416
    Ratings:
    +35
    yea time is screwy
     
  4. OneHotelFoxtrot

    OneHotelFoxtrot Cheesehead

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    285
    Ratings:
    +24
    time is never time at all..
     
  5. PackerFan87

    PackerFan87 Cheesehead

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    365
    Ratings:
    +13
    Oohhh so that's whats wrong aha!:viksux:
     
  6. ivo610

    ivo610 Cheesehead

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    16,292
    Ratings:
    +4,132
    Happens to me all the time. Weird.
     
  7. robdog

    robdog Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    2,358
    Ratings:
    +308
    It probably had something to do with restarting the server after applying the security patch. The server didn't sync the time right away. However, it is sync'd now and the post should be good.

    Moving this to the feedback and suggestions forum.
     

Share This Page